20100403

* Şişmanlık ve Göbek Yağlarına karşı Öneriler


Şişmanlık sorun, göbek yağları daha büyük bir sorun. Göbek yağlarıyla mücadele etmek ve göbekteki yağları eriterek dümdüz bir göbeğe ve karına sahip olmak hem çaba hem de zaman gerektiren bir durum.
Göbek yağları erimek için beklerken siz hala onlarla mutlu olduğunuzu mu düşünüyordunuz yoksa ?

Her sabah ya da tercihen akşam uyumadan evvel 1 su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırıyorsunuz.Bu içeceği yavaş yavaş ve sektirmeden hergün içiyorsunuz.Eğer midenizde rahatsızlık varsa tavsiye etmiyoruz.Öncelikle doktorunuza danışın ve daha sonra uygulayın.
Elma sirkesi zayıflatır mı sorunuzun cevabı umarız tatmin edici bir yanıt almıştır.
-Gün boyu ara öğünler yapın: Kilo verdikten sonra genellikle bırakılan ara öğünler, verdiğiniz kiloları almanızın gizli suçlularıdır. Özellikle akşam yemeği seçimlerinizin sağlıklı bir şekilde devamını sağlamak için mutlaka ikindi öğünü yapın.
-Ana öğünlerinizde her zaman protein arayışı içinde olun: Özellikle öğle öğünlerinizde bir avuç içi kadar tavuk, balık veya kırmızı et tüketmeyi ya da zeytinyağlı sebze yemeğinizi bir kase cacık ile tamamlamayı diyet yasalarının bir numarası ilan edin.
-Baharatlar mutfağınızın yıldızları olsun: Ana öğünlerde hazırladığınız et yemeklerini baharatlarla zenginleştirerek -haşlanmış tavuk yerine sebze soteli baharatlı tavuk- “tatsız tuzsuz yiyecekler diyettir” tabusunu yıkın. Bulgur pilavını az yağlı

http://www.bilgeis.com/diyet-onerileri/sismanlik-ve-gobek-yaglarina-kesin-cozum.htm

No comments:

Post a Comment