20100512

* Bölgesel Kilolarınızdan Elma Sirkesi ile Kurtulun!

Bölgesel Kilolarınızdan Elma Sirkesi ile Kurtulun!

Belki de yıllardır kilo problemi ile savaşıyorsunuz. Yapmadığınız diyet, denemediğiniz yöntem kalmadı...



Elma sirkesi ile zayıflayın! 
Elma sirkesi metabolizmanızı daha hızlı çalıştırır ve besinlerin içerisindeki kalorileri daha hızlı yakarsınız. Vücudunuzdaki kalsiyumu daha verimli kullanırsınız ve kemiklerinizdeki sertlikler, eklem sıkıntılarınız azalır. Ayrıca; elmanın özündeki asetik asitle daha tok hissedersiniz, daha geç acıkır, daha az yemek yersiniz. Asidik yapısı sayesinde bölgesel yağlarınızı kırar ve kalıcı kilolarınıza savaş açar.

Elma sirkesinin asidik özelliği nedeniyle içmek mümkün değildir. Zayıflatıcı özelliğinden faydalanırken mide rahatsızlıklarına sebep olabilirsiniz. Elma Krom ; sizin için elma sirkesinin mucize etkisini doğadan gelen formülüyle birleştiriyor. Elma Krom’la senelerdir veremediğiniz kalıcı kilolarınızdan, bölgesel yağlarınızdan, doğum sonrası fazlalıklarınızdan kurtulmanız artık çok kolay!
Elma Krom, Elma Sirkesi’nin etkisini ikiye katlıyor!

Elma Krom'un içeriğindeki ana madde elma sirkesidir. Elma sirkesi asidik etkisiyle yağlarınızı yakmada inanılmaz bir etki sağlar. Bunun yanında içeriğindeki krom ile iştahınızı dengeler. Soya Lesitin ile; vücudunuzdaki yağları eritir ve yağların depolanmadan yok edilmesini sağlar. Vücudunuzda “bir birikinti” olarak görünen bölgesel yağlarınız, senelerdir kurtulamadığınız kalıcı kilolarınız, Elma Krom’un yüzde yüz doğal içeriği ile yok olur.

Elma Krom  ile bu yaz muhteşem bir vücuda kavuşacaksınız! Siz de bu yaza harika bir vücutla girmek istemez misiniz? Elma Krom’un etkisini daha ilk günlerden hissedeceksiniz. Bel-basen ve karnınızdaki fazlalıklar gün geçtikçe eriyecek. Günden güne sağlıklı kilo vermenin keyfini çıkartacaksınız!


 MİLLİYET

No comments:

Post a Comment